Сайта е предназначен за Бизнес клиенти и за продажба на ЕДРО!

Cart

Сайта е предназначен за бизнес клиенти за продажби на е Едро

+359 8 976467

Daily writing prompt
Who would you like to talk to soon?

Разгледай нашите продукти в актуалните категории към момента

Еко материали с печат или гравиране на лого
  • Великден  наближава и е време за великденски рекламни материали с печат на лого. Избери измежду сладките ни великденски рекламни материали и специални великденски и проленти послания.

Дори и пак да ни затворят с нашите великдески предложения няма да ви е скучно…

С нашите предложения с форми за великденски сладки, времето минава бързо и забаво, а докато приготвяме сладките може да си похапваме великденски KINDER барборони,, Зайчета LINDT, шоколадчета и бисквите на OREO, MILKA или TOBLERONE.… и не на последно място, за да не ни пригори манджата сме ви приготвили и КУХНЕНСКИ ТАЙМЕРИ с великденски дизайн…

И нека малко разнообразим готвенето с и да се пренесем на двора или в градинката, за да посадим или презасадим семена и великденски цветя от нашите Великденски предложения със различни семена…

  • Разгледай категория ВЕЛИКДЕНСКИ РЕКЛАМНИ ПРИКЛЮЧЕНИЕЯ…и подари Сладък великденски рекламен сладкиш! 

  • Но пък тази година ще е малко може би по – различна, затова сме включили и Рекламни противовирусни рекламни материали. Разгледай измежду разнообразиено от антибактериални тефтери, чаши, кутии за храна, химикали,  тефтери в категория  ЗАЩИТНИ ПРОТИВОВИРУСНИ  МАТЕРИАЛИ и направи запитване за печат на лого

  • И не на последно място за актуалните за сезона Еко материали. Тази година сме по – еко от всякога. Разгледай категория ЕКОЛОГИЧНИ И ЕКО ПРОДУКТИ, където ще намериш актуалните за 2020 г. рекламни материали от БАМБУК, ПШЕНИЦА, КОРК и най – актуалното комбинация от 100% памук с корк, бамбук или продукти от рециклирана пластмаса

We create create emotion

Кои сме ние

Ние сме нова рекламна агенция, родена и възникнала по време на криза. Много загубиха вярата в рекламата, но ние създадохме от нулата Рекламна агенция от професионалисти с дългогодишен опит, които не са изгубили вярата и вярват, че без реклама, нито бизнеса, нито света ще успее. Не каквато и да е реклама, а сувенирната реклама.

Ако химикалката е била от Многото химикалки, които имате, то печата с вашето послание, с вашето лого я прави уникална и незаменима. Рекламните материали и сувенири с техния печат са Вашата ходеща реклама. 

Ако се замислите купувайки и печатейки сувенири, вие не само рекламирате вашия бизнес, но и подарявате емоция и практични и използваеми материали в ежедневието на всеки един от нас. 

Химикалката винаги необходима. Раницата – практична и удобна. Външна батерия, кабелчета – никога излишни. А чадърът – в който и сезон да сме все ще завали 🙂 А тефтерът…а във фитнеса…или пък чанти за пазаруване…и т.н списъкът е дълъг

Вие знаете, че списъка е дълъг и много често се лутате в търсене на правилното решение и тази подготовка е една Еуфория по търсене, по решаване и изпълнение.  

Ние разбираме това и сме тук за да ви помогнем и улесним в цялостния процес от търсенето до готовия напечатан продукт и доставен до Вас.

От къде идва името EUPHORIA GIFTS

Идеята на сайта Euphoria GIFTS е да е онлайн каталог, който има за цел да събере на едно място максимален брой сувенири и подаръци от едни от най – известните и не толкова известни европейски доставчици, с което да улесни търсенето на рекламните материали. 

Нашата дейност е не само да предлагаме и доставяме сувенири от Централни европейски градове, но и да  създаваме ЕМОЦИИ и вдъхваме живот на вашите бъдещи подаръци, които ще напечатим ЕДИНСТВЕНО и Само за Вас с вашето ЛОГО или Слоган. 

Вашето лого, това е вашето послание към Вашите клиенти, партьори и колеги. Това е вашата марка, вашия бранд, с който вие се гордеете и ние от Еуфория Гифтс разбираме това. Затова ние печатим не само с бои, но и с Емоция.

Ние от Еуфория Гифтс имаме Мото и то е “ Създай Емоция“

Емоцията, Еуфорията е навсякъде: От една страна при вас докато търсите, намерите и получите готовите материали, от друга страна Емоцията е в очакване на настъпващия празник като Коледните празници или в органицацията на събитие като Ден на кариерите и още и още поводи…

Емоцията е в очакването на даването, на получаването….

Но тази емоция, не е само при вас, тя е при нас…Да предложиш, да напечатиш е работа, но и Еуфория от емоции и чувства, а крайния резултат е приятна Емоция… Ние сме доволни, когато и вие сте доволни…Ние ценим нашите клиенти и затова ние сме съпричастни с вашата Емоция и Еуфория!

И оттук, защото знаем, че цялостния процес на работа от началото до края е една Eуфория, пълна с много емоция и трепет ние създадохме сайт под името Еuphoria GIFT. 

Запознайте се с нашите услуги или разгледай начините как създаваме емоцията!

Тампонен печат на химикалки, запалки, USB флаш памет и други дребни метални и пластмасови рекламни материали

Сито печат на тениски, пазарски чанти, тефтери и други рекламни материали

Трансферен печат на шапки, тениски, раници, чанти за пазар и други рекламни материали

Бродерия на тениски, шапки, полари и якета

Гравиране върху стъклени и метални рекламни материали

Сублимационен печат на чаши и бели полиестерни материи

Подаряването на рекламни материали и сувенири с печат не е поредния подарък към някого. То не е просто реклама.  То е комбинация от чувства, емоции и лично отношение към марката и към човека, на който подараваме.  Подаръкът е вълнение при купуването, при получаването, при подаряването…А напечатания подърък е 2 в 1  – Реклама за фирмата и отношение към получаващия.