Сайта е предназначен за Бизнес клиенти и за продажба на ЕДРО!

Cart

Сайта е предназначен за бизнес клиенти за продажби на е Едро

+359 8 976467

Daily writing prompt
Who would you like to talk to soon?

Еуфория Гифтс е рекламна агенция, която има за цел да събере на едно място максимално голямо разнообразие на Рекламни материали, които се предназначени за печат на фирмено лого.

Ние от Euphoria gifts не сме онлайн магазин за рекламни материали, а онлайн каталог за фирмени рекламни сувинири и материали. 

Основната дейност на Euphoria Gifts e: 

 • Доставка на рекламни сувенири от известни европейски доставчици. Разгледай РЕКЛАМНИТЕ КАТАЛОЗИ тук
 • Ето и част от нещата, които доставяме
 • Металтни, пластмасови и еко химикалки
 • Тефтери в различни размери, с и без спирала
 • Раници и чанти за лаптоп,  раници за излет и туризъм
 • Пазарски чанти от нетъкан текстил, полиестер, корк, памук, Сгъваеми чанти  за пазар
 • Външни батерии, кабелчета за компютър, комплекти и  аксесоари за автомобили и велосипеди.
 • Керамични чаши, чаши от стъкло,  спортни бутилки и спортни  комплекти и аксесоари за фитнес и спорт
 • И много много други....
 • Разгледай рекламните материали По категории тук
 • Печат на рекламни сувенири и материали посредством известните методи за печат. Разгледай тук
 • Тампонен печат на малки дребни продукти
 • Сито и трансферен сито печат на чанти, чадъри, тефтери....
 • Гравиране и персонализиране на метални и стъклени предмети
 • Сублимационен печат на чаши и полиестерни бели материи
 • Бродерия на тениски, якета, полари, шапки
 • Цялостен дизайн и предпечатна подготовка
 1. Срокът за доставка на рекламни сувенири и материали след потвърдена поръчка  е между 4 раб. дни и 8 раб. дни.
 2. В някой  случаи срокът може да  бъде по - кратък или малко по - дълъг като това се уточнява при изпратена оферта  с конкрети рекламни материали. 
 3. Срокът за печат на рекламни сувенири и материали е между 4 раб. дни и 7 раб. дни. Срокът отново подлежи на коментар и се определя от Натовареността на печатницата, Броя на рекламните сувенири,  цветността и технологията за печат. 

Да. Може да се поръча мостра.

Поради голямото разнообразие от рекламни материали принципно е невъзможно поддържането на склад на всеки един от артикулите.

Мостри се осигуряват при желание от клиента. В случай, че клиента е харесал продукт и иска мостра вариантите за дастовка са: 

Доставка до 1-2 раб. дни в случаите, когато мострата е налична при нас.

Доставка между 4 раб. дни и 8 раб. дни в случайте, когато е необходимо да се направи поръчка към доставчик.

Мострите се доставят до адрес посочен от Вас от наш колега в рамките на град София или от куриерска фирма по ваш избор

Цена за доставка не се заплаща от ваша страна освен в случаите, когато е изпращането е с куриерска фирма.

  Запитване може да направите по два лесни начина:

  1. Чрез конкактната форма на сайта в страница КОНТАКТИ като директно изпратите запитване за рекламни материали 
  2. или 
  3. Когато разглеждате даден продукт вие ще видите до всеки едни от продуктите БУТОН - Добави за запитване. Там може да въведете исканата бройка и да продължите с разглеждане на останалите продукти като отново може да добавяте и други продукти. Всички артикули, които сте добавили за запитване ще намерите горе в лентата с менюто. След като я отворите ще може да разгледате добавените от вас артикули и да продължите със стъпките за изпращане на вашето запитване.

  1. Наш колега ще се свърже  с Вас за уточняване на детайли в случай, че са необходими за изготвяне на оферта. Очаквайте оферта от нас в рамките на 1 до 2 раб. дни.

  В случаите за спешно получаване на оферта и обсъждане на по - специфични въпроси, моля да ни го напишете или направо да звъннете на посочения телефон в сайта.

  И да и не. 

  Не! Защото Euphoria Gifts не е онлайн магазин за пазаруване. Артикулите не се поддържат на склад, а се доставят от Европейски доставчици. За доставяне на единична бройка цената за транспорт започва от 30 лв. Т.е ако искате да поръчате 1 бр химикалка или 1 бр раница ще трабва да заплатите освен цената на артикула и цена за транспорт от 30-50лв Срок за доставка между 3-8 раб. дни.

  Да! Възможност да закупите единична бройка без да заплащате транспортни разходи е в случайте, когато не може да гарантираме точен срок за доставка. Тя може да варира от 5 дни до 1 месец или повече. Причината е в това, че вашата/и единични бройки бихме могли да ги съчетаем с друга  доставка, когато имаме поръчка от съответния доставчик. В този случай се заплаща само стойността на артикула. Доставя се до вас с куриерска фирма или след уточняване на начин на получаване, удобен и за двете страни.

  Минимално количество от артикул е 50 - 100 бр. като отново подлежи на коментар в зависимост от артикула.

  Euphoria GIFTS e онлайн каталог за рекламни материали и фирмени подаръци. Тя е насочена и предназначена за доставка и печат на корпоративни подаръци. В тази връзка причината е:

  1. Рекламните материали и сувенири, които се доставят са произведени с цел печат на лого. При поръчка на единични бройки, цената им за доставка и разходите за печат са много пъти равни, приблизителни  на цената за 50 бр, дори 100бр пак зависи от вида на артикула.
  2. Високата цена при малки и единични бройки на първо място идва от транспорта, а на второ от самата подготовка за печат. Времето, ресурсите и материалите за предпечатна подготовка и самата подготовка за печата като изработка на клишета, сита и други са еднакви за 1 бр, 100бр или 1000 бр.

  При желание от ваша страна да поръчате артикул/и с печат на лого стъпките са следните:

  Първо.Ще е необходимо писменно потвърждение за поръчка по мейл с информация: 

  Точна бройка от съответния артикул. Като също така ще е добре да прикачите снимка на артикула от офертата или да напишете номера на позицията от оферта, на който сте се спряли.

  Прикачено изпратено лого/текст, шрифт или слоган, който ще се печати. В случай че нямате ние бихме могли да съдействаме.

  Второ. След уточняване на артикула/те НИЕ ще ви подготвим проект/визуализация, която ще  ви изпратим за одобрение преди печат и преди финална поръчка.  

  След вашето одобрение поръчката се задейства и се стартира. При необходимост от  изчакване  и уточняване на дизайн за печат от ваша страна, има възможност поръчката също да бъде стартирана с поръчка на сувенирите и тяхната доставка.  Като по време на пътуване на рекламните материали до нас ще се обсъжда и финализира печата на съответните рекламни материали.

  Начин на плащане: По банков път.

  Кога и колко се заплаща: Всяка поръчка се стартира с 50% авансово плащане и 50 % при получаване на стоката. Освен в случайте, в които предварително не са  уговорени други условия за начин за  плащане.